• НОВОСТИ

  Вработуваме продажни асистенти (Охрид)

  Во потрага сме по нов член на нашиот продажен тим! Што бараме? Комуникат

  Акција: Со секоја 10ка, намалување од 50%

  Правилник: - Акцијата важи за сите добиени оценки од декември 2014 до 30-ти ј

  Ние ги послушавме вашите желби!

  Вистинскиот попуст побарајте го кај нас! Правилник: 1. Акцијата важи до Нова г