COVER – нов швајцарски бренд за часовници во B-Watch

bw_cover_slider_text

Да му посакаме добредојде на уште еден швајцарски бренд за часовници COVER.
COVER часовниците се симбол за иновативен дизајн комплетно прилагоден на пулсот на времето.
Брендот произлегува од намерата на потрошувачот да му се понуди софистицирани, модерен и квалитетен швајцарски изработени часовник по најприфатлива цена.
Независно дали сте во потрага по класичен, спортски или елегантен часовник, швајцарската машина и дизајн сигурно нема да ве изневерат. Целата колекција дава голем акцент на формите и материјалите со силен идентитет.
Всушност, низ целиот свет COVER часовниците се многу ценети. Секој еден модел изразува совршена хармонија меѓу формата и функцијата.

Целата колекција погледнете ја тука.

Часовниците се веќе изложени во нашите продажни салони :)
Ве очекуваме.