до -30 % намаление на часовници и накит

AKCIJA 30 SEPTEMVRI_FB_COVER_1

Во продолжение погледнете го правилникот за тековната промоција на b watch 1920:

1. 30% намаление на производи со вредност над 6000 ден.

2. Производите со цена од 3000 ден до 5999 ден имаат намаление до 20 %.

3. Промоцијата не се однесува на брендот Citizen, Edifice, G-Schock, Obaku new collection, Pierre Cardin new collection, Swiss Military solar collection.

4. Акцијата не се однесува на производите со цена пониска од 3000 ден.

5. Производите со цена пониска од 3000 ден немаат намаление.

6. Акцијата не се комбинира со други попусти, акции и промоции (Cashback).

 

Следете нѐ и на социјалните мрежи:
Facebook: https://www.facebook.com/BWatchShop
Instagram: https://www.instagram.com/bwatchshop

Ве очекуваме.

image1