Неодолива акција: -70% на вториот часовник

70-popust-na-vtoriot-header

ПРАВИЛНИК:

  • Акцијата не важи за часовници кои веќе се намалени
  • Акцијата не се комбинира со претходно купени производи
  • Купен часовник за време на акцијата може да се замени во периодот додека трае акцијата (задоцнети замени на часовници по истекот на акцијата, НЕ СЕ ПРИФАЌААТ)
  • Акцијата важи за часовник со иста или пониска цена од првиот (поскапиот) часовник
  • Акцијата важи за одредени модели
  • Акцијата трае до 31.08.2014.  Акцијата продолжува до 15.09.2014