Нова колекција на ESPRIT единствено во b watch 1920

Prva Slika

#IAMREFRESHED

 

Најновата пролет-лето колекција на Esprit единствено во салоните на b watch 1920.

Со слоганот  #WESTARTNOW, брендот миленик на трендсетерите ја објавува својата шарена и разиграна колекција.

ESPRIT создава модели изработени од висококвалитетни материјали и со исклучителна посветеност на дизајнот и префинетиот изглед.

Оваа колекција, по се изгледа е најочекуваната оваа година, поради обновените дизајни и различните бои кои совршенo се вклопуваат во младешкиот менталитет на брендот.

Миленикот на понежниот пол со своjoт “освежен” изглед и по неверојатно пристапни цени дополнително ја нагласува пролетта со тенденција да го обои ова лето во боите на ESPRIT.

Погледнете ја новата колекција

posledna slika