Круна на нашето постоење: Citizen во Македонија!

Денес ја имаме честа да ја објавиме најдобрата вест за македонските потрошувачи, љубители на часовници: Citizen, брендот миленик на вистинските познавачи на безвременските часовници пристигнува во Македонија! Стремејќи се да останеме единствени во Македонија коишто не само што го „мерат времето“ туку и остануваат во чекор со него, чекорејќи кон нашиот стогодишен јубилеј, стануваме официјални […]

повеќе →

Последно намалување…

  Акцијата важи за производи со цена повисока од 3000 денари. Акцијата важи единствено со купон од b watch 1920. Со еден купон од 99 денари може да купите еден производ. За селектираната колекција на Esprit, G-Schock, Edifice, Swiss Military, Cover e – 20 %. Акцијата не се комбинира со други попусти, акции и промоции. […]

повеќе →

b watch 1920 вработува продажен асистент во Скопје

B watch 1920 како најценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на тимот продажни асистенти во Скопје   Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се подготвени да се докажат и научат неопходни вештини за започнување на својата кариера со […]

повеќе →

b watch 1920 вработува Маркетинг менаџер

b watch 1920 како ценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на својот тим.   Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се докажани експерти во својата област и ги поседуваат неопходните вештини за успешно продолжување на својата кариера во […]

повеќе →

b watch 1920 вработува Графички дизајнер

b watch 1920 како ценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на својот тим.   Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се докажани експерти во својата област и ги поседуваат неопходните вештини за успешно продолжување на својата кариера во […]

повеќе →