Наскоро: Кожни ремени од светски познатиот бренд HIRSCH

Во B-Watch пристигнува колекција на кожни каивчиња за часовници од најреномираниот бренд во светот – HIRSCH. Препознатливи по својот квалитет, долговечност и усовршен естетски изглед, HIRSCH се вистински експерти во комбинирањето на кожата со останати фини материјали.  

повеќе →

Доаѓа PIERRE CARDIN

Март – месец на нови брендови во B-Watch. Палетата на брендови се проширува со ексклузивниот PIERRE CARDIN, кој како низ светот така и во Европа е познат по својот квалитет и дизајн.

повеќе →