B-Watch ги поддржува екстремните спортови

B-Watch, како општествено одговорна компанија, ги поддржа македонските спортисти на еден од најголемите светски натпревари во екстремни спортови – Panonian Chalenge. Натпреварот се одржа во Осијек, Хрватска, а нашите претставници се натпреваруваа во категоријата аматерски скејтбординг. Ние веруваме во талентот на овие млади луѓе! Да придонесеме заедно за развој на македонските скејтери, а со тоа […]

повеќе →

Наскоро: Кожни ремени од светски познатиот бренд HIRSCH

Во B-Watch пристигнува колекција на кожни каивчиња за часовници од најреномираниот бренд во светот – HIRSCH. Препознатливи по својот квалитет, долговечност и усовршен естетски изглед, HIRSCH се вистински експерти во комбинирањето на кожата со останати фини материјали.  

повеќе →

Доаѓа PIERRE CARDIN

Март – месец на нови брендови во B-Watch. Палетата на брендови се проширува со ексклузивниот PIERRE CARDIN, кој како низ светот така и во Европа е познат по својот квалитет и дизајн.

повеќе →