Доаѓа PIERRE CARDIN

Март – месец на нови брендови во B-Watch. Палетата на брендови се проширува со ексклузивниот PIERRE CARDIN, кој како низ светот така и во Европа е познат по својот квалитет и дизајн.

повеќе →

B-watch Томбола

Ексклузивен попуст ТОМБОЛА, посетете ги салоните на B-Watch и со секое купување на часовник извлечете купон од томболата и станете добитник на одреден процент на попуст.

повеќе →