b watch 1920 вработува продажен асистент во Скопје

B watch 1920 како најценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на тимот продажни асистенти во Скопје   Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се подготвени да се докажат и научат неопходни вештини за започнување на својата кариера со […]

повеќе →

b watch 1920 вработува Маркетинг менаџер

b watch 1920 како ценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на својот тим.   Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се докажани експерти во својата област и ги поседуваат неопходните вештини за успешно продолжување на својата кариера во […]

повеќе →

b watch 1920 вработува Графички дизајнер

b watch 1920 како ценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на својот тим.   Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се докажани експерти во својата област и ги поседуваат неопходните вештини за успешно продолжување на својата кариера во […]

повеќе →

Тотална летна распродажба со Grouper

  1. Акцијата важи за производи со цена повисока од 3000 денари. 2. Акцијата важи единствено со купон од Grouper. 3. Со еден купон од 99 денари може да купите еден производ. 4. За селектираната колекција на Esprit, G-shock, Edifice, Swiss Military, Cover, Daniel Klein e – 20 %. 5. Акцијата не се комбинира со […]

повеќе →

Last days електронски ваучер b watch 1920

Последни денови од важноста на b watch 1920 ваучерите. Сега достапни и во електронска форма. Ваше останува да кликнете на овој линк, и да го покажете на продажниот асистентво било која од нашите подружници.   *Следете нѐ и на социјалните мрежи: Facebook:  https://www.facebook.com/BWatchShop Instagram:  https://www.instagram.com/bwatchshop   Ве очекуваме.  

повеќе →