Daniel Klein – нов fashion бренд во b watch 1920

Daniel Klein е бренд кој е основан 1998 со главно седиште во Хонг Конг. Од првиот ден од своето основање до денешен ден, Daniel Klein прераснал во  многу популарен бренд кој привлекува големо внимание од многу меѓународни купувачи. Бренд кој нуди часовници со висок квалитет и разумна цена, следејќи ги најновите трендови во светот. Целата […]

повеќе →

B watch за секого со Grouper

1. Акцијата важи за сите производи. 2. Акцијата важи единствено со купон од Grouper. 3. Со еден купон од 99 денари може да купите еден производ. 4. Акцијата не се комбинира со други попусти, акции, промоции и Cashback. 5. Кратење на часовниците е дозволено од 10 до 12 часот. Ве очекуваме.

повеќе →

Black Friday во b watch

Намалување од 40 % на целиот асортиман. Понудата важи од среда 22.11.2017 и завршува заклучно со недела 26.11.2017. Ве очекуваме. Менаџмент тимот на b watch 1920

повеќе →

Препорачан сервис на часовници и продолжена гаранција

Со самото носење на часовникот одреден временски период, се создава нечистотија која штети на дихтунзите и истата појава е причина за навлегување вода во механизмот на часовникот, непријатен мирис, како и можна појава на алергија. Исто така, со работењето на часовникот, доаѓа до згуснување на маслото со кое се оневозможува работата на часовникот. Со професионалниот […]

повеќе →

Сѐ е подобро во пар

Правилник за користење на акцијата со 80% намалување на вториот купен часовник: 1. Со купен часовник над 3000 ден. добивате право да купите уште еден со 80% намалување 2. Вториот часовник треба да биде поевтин од првиот купен часовник 3. Часовниците кои се дел од новите колекции може да бидат само прв избор на часовник […]

повеќе →