Единствен овластен застапник за SWISS MILITARY

Б-Воч и официјално е единствен сертифициран застапник за SWISS MILITARY во Македонија. Овој бренд е присутен во нашите продажни салони од месец мај 2014та и успешно ги освои срцата на сите оние кои љубители на швајцарските часовници. CX SWISS MILITARY WATCH™ се часовници подготвени за предизвикот на комбинирање на совршен квалитет, најнова технологија и иновација! […]

повеќе →

Неодолива акција: -70% на вториот часовник

ПРАВИЛНИК: Акцијата не важи за часовници кои веќе се намалени Акцијата не се комбинира со претходно купени производи Купен часовник за време на акцијата може да се замени во периодот додека трае акцијата (задоцнети замени на часовници по истекот на акцијата, НЕ СЕ ПРИФАЌААТ) Акцијата важи за часовник со иста или пониска цена од првиот […]

повеќе →

50% попуст на СИТЕ модели во B-Watch со 10ка во индекс!

Една од најдобрите акции организирана кај нас до сега е акцијата „50% попуст во B-Watch“ за секоја 10-ка во индекс. Ова беше дополнителна мотивација за сите студенти (додипломци и постдипломци) во изминативе неколку месеци да ги загреат столчињата и да „заработат“ 10ка. Во последните денови од акцијата, 27-30 јуни, решивме повторно да ве изненадиме! Овие […]

повеќе →

B-Watch Ве води на велосипедскиот настан на годината „Мариово 2014“

Адреналинско доживување и нов предизвик – ова беше доволно за нашата компанија да се реши да го поддржи овој настан! Велосипедскиот настан „Мариово 2014“ е дводневен вело-настан што ќе се одржи во регионот на Мариово на 31 мај и 1 јуни. Настанот вклучува кампување на отворено во селото Манастир во саботата (31 мај) и две […]

повеќе →