Нов продажен салон во Битола

b-watch-bitola

Почитувани, со гордост ве известуваме дека нашиот ланец на продажни салони се повеќе се шири низ цела Македонија.
Нашиот осми продажен салон овој месец го отворивме во градот на конзулите Битола :)
Со ова официјално го започнавме и нашето комплетно ребрендирање.
Ново лого, нов изглед, многу по отмено и елегантно.
Очекувајте многу новости од нас!

Следете нѐ и на социјалните мрежи:
Facebook https://www.facebook.com/BWatchShop
Instagram https://www.instagram.com/bwatchshop