Последно намалување…

bwatch_posledno-namaluvanje_facebook-cover

 

  1. Акцијата важи за производи со цена повисока од 3000 денари.
  2. Акцијата важи единствено со купон од b watch 1920.
  3. Со еден купон од 99 денари може да купите еден производ.
  4. За селектираната колекција на Esprit, G-Schock, Edifice, Swiss Military, Cover e – 20 %.
  5. Акцијата не се комбинира со други попусти, акции и промоции.
  6. Акцијата не се однесува на брендот Citizen.

 

*Следете нѐ и на социјалните мрежи:
Facebook: https://www.facebook.com/BWatchShop
Instagram: https://www.instagram.com/bwatchshop

Ве очекуваме.

image1