Правилник за акцијата за студенти

bwatch_ indeks_fb post_

1. Акцијата важи за часовници над 3000 денари
2. Акцијата важи само за 10ките добиени во 2017 година
3. Акцијата важи и за накитот над 3000 денари
4. Акцијата не важи за G-Schock часовниците
5. Со една 10ка може да купите еден часовник со 50% попуст
6. Акцијата не може се комбинира со други попусти, акции и Cashback.

Ве очекуваме.

Тимот на менаџери во b watch