Препорачан сервис на часовници и продолжена гаранција

bw-garancija i servis-facebook-fb post

Со самото носење на часовникот одреден временски период, се создава нечистотија која штети на дихтунзите и истата појава е причина за навлегување вода во механизмот на часовникот, непријатен мирис, како и можна појава на алергија. Исто така, со работењето на часовникот, доаѓа до згуснување на маслото со кое се оневозможува работата на часовникот. Со професионалниот сервис од тимот на b watch, часовникот се доведува во неговата првична состојба и се зголемува неговата долготрајност.

Понудата изнесува 1500 денари 500 денари, а вклучува:

  • Дијагноза на часовникот
  • Промена на батерии
  • Чистење со ултра-звук
  • Подмачкување на механизмот
  • Подмачкување на дихтунзите

Линк до купонот од Grouper


Покрај понудата за препорачан сервис, со доплата од само 10% од цената на часовникот, покрај вклучените 2 години, добивате плус уште една година гаранција.

 
Ве очекуваме,
Тимот на менаџери во b watch 1920