Промоција за Валентајн вo b watch 1920

daniel klein valentajn

  • Со секој купен часовник од новата колекција со цена поголема од 4000 денари следува изненадување.
  • Изненадувањата се во ограничена количина.
  • Промоцијата трае од 9ти до 14ти.
  • На старата колекција се одобрува 50% намалување.
  • Намалувањето од точка 4 не се комбинира со други акции, попусти, кешбек, изненадувања.
  • B watch 1920 го задржува правото да ја прекине или продолжи промоцијата, во зависност од количината производи со кои располага.

Ве очекуваме.

image1