Сѐ е подобро во пар

bwatch_80_851px-x-315px_fb-cover

Правилник за користење на акцијата со 80% намалување на вториот купен часовник:

1. Со купен часовник над 3000 ден. добивате право да купите уште еден со 80% намалување

2. Вториот часовник треба да биде поевтин од првиот купен часовник

3. Часовниците кои се дел од новите колекции може да бидат само прв избор на часовник

3. Акцијата не важи за G-Schock и Edifice колекциите

4. Замена на часовник е можна исклучиво со физичко приложување на двата часовника и нивната заедничка фискална сметка

5. Акцијата не смее да се комбинира со други попусти, акции и промоции

6. Lyoness предностите може да се пресметаат само на сумата на вториот купен часовник

7. Првиот избор на часовник мора да биде поскап од 3000 денари

8. Акцијата важи и за накитот и ремчињата, но тие може да бидат купени само како втор  избор на производ

 

*Следете нѐ и на социјалните мрежи:

Facebook:  https://www.facebook.com/BWatchShop
Instagramhttps://www.instagram.com/bwatchshop