Тотална летна распродажба со Grouper

fb-insta-post-bwatch1200x1200
 
1. Акцијата важи за производи со цена повисока од 3000 денари.
2. Акцијата важи единствено со купон од Grouper.
3. Со еден купон од 99 денари може да купите еден производ.
4. За селектираната колекција на Esprit, G-shock, Edifice, Swiss Military, Cover, Daniel Klein e – 20 %.
5. Акцијата не се комбинира со други попусти, акции и промоции.
 
*Следете нѐ и на социјалните мрежи:
Facebook: https://www.facebook.com/BWatchShop
Instagram: https://www.instagram.com/bwatchshop
 
 

Ве очекуваме.

image1