30% намалување на часовници и накит

bw_maturanti_header

Матуранти и апсолвенти,

Посетете ги нашите продажни салони и искористете го моменталниот попуст од 30%.

Повеќе информации прочитајте во правилникот за акцијата:
1. 30% намалување на часовници и накит во bwatch
2. Новите модели имаат намалување од 20%
3. Попустот се однесува на накитот од брендовите Lotus и Esprit
4. Попустот се однесува и на Hirsch ремчињата

Следете нѐ и на социјалните мрежи:

Facebook https://www.facebook.com/BWatchShop
Instagram https://www.instagram.com/bwatchshop