50% попуст на СИТЕ модели во B-Watch со 10ка во индекс!

Една од најдобрите акции организирана кај нас до сега е акцијата „50% попуст во B-Watch“ за секоја 10-ка во индекс.

50-popust-na-site-modeli

Ова беше дополнителна мотивација за сите студенти (додипломци и постдипломци) во изминативе неколку месеци да ги загреат столчињата и да „заработат“ 10ка.

Во последните денови од акцијата, 27-30 јуни, решивме повторно да ве изненадиме! Овие 4 дена акцијата ќе важи за СИТЕ модели во продажните салони. Вистинско време да се подновите!

Одберете го својот часовник од брендовите: ESPRIT, CASIO, Pierre Cardin, Jaguar, FESTINA, Swiss Military, Calypso, Cerruti 1881 и HARIBO.

Повелете во продажните салони на B-Watch во ГТЦ, ВЕРО Центар, Capitol Mall, Стара Скопска Чаршија и во Штип.

*Напомена: 10ките не треба да се постари од декември 2013