B watch за секого со Grouper

bw_50_fb-post-4

1. Акцијата важи за сите производи.

2. Акцијата важи единствено со купон од Grouper.

3. Со еден купон од 99 денари може да купите еден производ.

4. Акцијата не се комбинира со други попусти, акции, промоции и Cashback.

5. Кратење на часовниците е дозволено од 10 до 12 часот.

Ве очекуваме.

image1