b watch 1920 вработува магационер

b watch 1920 како најценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од магационер во деловните простории во Скопје.

Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години.

 

Краток опис на работните задачи и одговорности:

-  грижа за имиџот на фирмата

-  примена на стандардите за работа

-  водење на уредна документација

-  водење на сервис (евидентирање на реверси)

-  прием на роба согласно пропишани процедури

-  складирање роба во магацин

-  одделување и пакување роба и доставување во продажните салони низ Скопје

-  спроведување редовни пописи на роба во магацин

-  одржување на хигиена во магацинскиот простор

 

Потребни квалификации:

-  вреден и одговорен

-  деловна култура

-  општо познавање на MC Office програмите и интернет

-  способност за работа под притисок

-  способност за индивидуална и тимска работа

-  самоиницијатива

-  лојалност и флексибилност

-  завршено средно образование

-  возачка дозвола Б категорија

 

Потребна документација:

-  CV

-  пријавено образование во агенција за вработување

 

Ние нудиме

-мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се на прво ниво

-динамична работа во професионално окружување

 

Предност ќе имаат апликанти со било какво претходно работно искуство на иста или слична позиција. Селекција на пријавените кандидати ќе се изврши од страна на тим со искуство во таа област во просториите на b watch 1920 .

 

Ве покануваме доколку имате интереси и соодвествувате со опишаниот профил за позицијата и ги исполнувате сите горенаведени точки испратете Ваша апликација со професионална биографија со назнака магационер најдоцна до 31.03.18 на application@b-watch.com.mk.