b watch 1920 вработува продажен асистент во Битола

b watch 1920 како најценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на тимот продажни асистенти во Битола.

 

Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се подготвени да се докажат и научат неопходни вештини за започнување на својата кариера со искусен тим за продажба.

 

Краток опис на работните задачи и одговорности:
-прием и изложување на роба согласно пропишани процедури
-одржување на хигиена во продажниот салон
-примена на стандардите за работа
-грижа за имиџот на фирмата
-ориентираност кон потреби на потрошувачи
-градење и негување добри односи со потрошувачите
-презентирање на нови производи и акции
-примена на продажни вештини
-евиденција на документи во малопродажба

 

Потребни квалификации:
-најмалку 4 степен ССС
-општо познавање на MC Office програмите и интернет
-способност за работа под притисок
-препознавање на потребите на клиентите
-желба за понатамошно учење и развој
-развиени комуникациски вештини и подготвеност за тимска работа
-совесност , одговорност и самомотивираност
-трпеливост
-самоиницијатива
-флексибилен/ способност за адаптација

 

Потребна документација:
-CV не постаро од 6 месеци
-пријавено образование во агенција за вработување

 

Ние нудиме/ Вие добивате:

-мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се важни
-можност за работа со искусен тим за продажба и уникатна шанса да се научи од експерти во оваа област

 

Предност ќе имаат апликанти со работно искуство од било каков тип и комуникација со клиенти.
Селекција на пријавените кандидати ќе се изврши од страна на тим експерти во просториите на b watch 1920 .

 

Ве покануваме доколку имате интереси и соодвествувате со опишаниот профил за позицијата  и ги исполнувате сите горенаведени точки испратете Ваша апликација со професионална биографија најдоцна до 15.09.18 на application@b-watch.com.mk.