b watch 1920 вработува продажен асистент во Skopje City Mall

B watch 1920 како најценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на тимот продажни асистенти во Скопје СИТИ МОЛ

 

Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се подготвени да се докажат и научат неопходни вештини за започнување на својата кариера со искусен тим за продажба.

 

Краток опис на работните задачи и одговорности:
-прием и изложување на роба согласно пропишани процедури
-одржување на хигиена во продажниот салон
-примена на стандардите за работа
-грижа за имиџот на фирмата
-ориентираност кон потреби на потрошувачи
-градење и негување добри односи со потрошувачите
-презентирање на нови производи и акции
-примена на продажни вештини
-евиденција на документи во малопродажба

 

Потребни квалификации:
-најмалку 4 степен ССС
-општо познавање на MC Office програмите и интернет
-способност за работа под притисок
-препознавање на потребите на клиентите
-желба за понатамошно учење и развој
-развиени комуникациски вештини и подготвеност за тимска работа
-совесност , одговорност и самомотивираност
-трпеливост
-самоиницијатива
-флексибилен/ способност за адаптација

 

Потребна документација:
-CV не постаро од 6 месеци
-пријавено образование во агенција за вработување

 

Ние нудиме/ Вие добивате:

-мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се важни
-можност за работа со искусен тим за продажба и уникатна шанса да се научи од експерти во оваа област

 

Предност ќе имаат апликанти со работно искуство од било каков тип и комуникација со клиенти.
Селекција на пријавените кандидати ќе се изврши од страна на тим експерти во просториите на b watch 1920 .

 

Ве покануваме доколку имате интереси и соодвествувате со опишаниот профил за позицијата  и ги исполнувате сите горенаведени точки испратете Ваша апликација со професионална биографија најдоцна до 12.06.18 на application@b-watch.com.mk.