b watch 1920 за СИТЕ студенти

bwatch-za-site-studenti

 

Правилник за користење на акцијата b watch 1920 за сите студенти

1. Акцијата важи за производи над 3000 денари.

2. Акцијата важи за 10ките добиени од Септември 2017 година до денес.

3. Акцијата важи и за накитот над 3000денари.

4. Екслузивните колекции (G-schock, Edifice, Festina new collection, Esprit new collection, Casio new collection) и веќе намалените часовници не се дел од акцијата

5. Со една 10ка може да купите еден часовник до 50% намалување.

6. Акцијата не се однесува на веќе намалени производи


НОВОСТ: За оние студенти кои немаат 10ка, се пресметува намалување еднакво на збирот на нивните последни 4 оценки кои не се 10ки.

 

*Следете нѐ и на социјалните мрежи:

Facebook:  https://www.facebook.com/BWatchShop
Instagram:  https://www.instagram.com/bwatchshop

 

Ве очекуваме.

image1