Black Friday во b watch

Намалување од 40 % на целиот асортиман.
Понудата важи од среда 22.11.2017 и завршува заклучно со недела 26.11.2017.

Ве очекуваме.
Менаџмент тимот на b watch 1920

b watch black friday