Daniel Klein – нов fashion бренд во b watch 1920

DK_header

Daniel Klein е бренд кој е основан 1998 со главно седиште во Хонг Конг.

Од првиот ден од своето основање до денешен ден, Daniel Klein прераснал во  многу популарен бренд кој привлекува големо внимание од многу меѓународни купувачи.

Бренд кој нуди часовници со висок квалитет и разумна цена, следејќи ги најновите трендови во светот.

Целата колекција се одликува со широк спектар на бои во различни комбинации што ги прави иновативни и оригинални.

Најголема предност на овој бренд е континуираната контрола додека се произведуваат часовниците и професионалната услуга во сите фази од производството.

Daniel Klein часовниците се продаваат во повеќе од 65 земји низ светот поради сите овие супериорни карактеристики.