GAX-100B-1A

CASIO GAX-100B-1A

ЦЕНА: 10.790 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

CASIO

МОДЕЛ

GAX-100B-1A

ГАРАНЦИЈА

2 год

СТАКЛО

Минерално

КАТЕГОРИЈА

Машки, Спортски

БОЈА

Бела, Црна

ФУНКЦИИ

Тајмер, Отпорен на удар, 12/24 формат, Штоперица, Светско време, Илуминатор, Аларм, Часови минути и секунди

CASIO

CASIO е водечки бренд на кварцни и дигитални часовници и е пионер во индустријата дури од 1946.
CASIO часовниците се специфично дизајнирани од класични, до спортски за да бидат функционални и идеални за модерниот стил на живот како и за вљубените во авантури.
Часовниците не само што го мерат времето, туку и нудат информации кои го олеснуваат секојдневниот живот.