MTD-320D-1A

CASIO MTD-320D-1A

ЦЕНА: 10.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

CASIO

МОДЕЛ

MTD-320D-1A

МАТЕРИЈАЛ НА КУЌИШТЕ

Челик

БОЈА

Сребрена, Црна

ГАРАНЦИЈА

2 год

CASIO

CASIO е водечки бренд на кварцни и дигитални часовници и е пионер во индустријата дури од 1946.
CASIO часовниците се специфично дизајнирани од класични, до спортски за да бидат функционални и идеални за модерниот стил на живот како и за вљубените во авантури.
Часовниците не само што го мерат времето, туку и нудат информации кои го олеснуваат секојдневниот живот.