CASIO PQ-10-1E

ЦЕНА: 890 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

CASIO

МОДЕЛ

PQ-10-1E

ГАРАНЦИЈА

2 год

ФУНКЦИИ

12/24 формат, Опција за одложување, LED – Индикатор, Аларм, Часови и минути

МАТЕРИЈАЛ НА КУЌИШТЕ

Пластика

БОЈА

Црна

CASIO

CASIO е водечки бренд на кварцни и дигитални часовници и е пионер во индустријата дури од 1946.
CASIO часовниците се специфично дизајнирани од класични, до спортски за да бидат функционални и идеални за модерниот стил на живот како и за вљубените во авантури.
Часовниците не само што го мерат времето, туку и нудат информации кои го олеснуваат секојдневниот живот.