SGW-600H-1B

CASIO SGW-600H-1B

ЦЕНА: 9.990 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

CASIO

МОДЕЛ

SGW-600H-1B

ГАРАНЦИЈА

2 год

СТАКЛО

Минерално

БОЈА

Црна

CASIO

CASIO е водечки бренд на кварцни и дигитални часовници и е пионер во индустријата дури од 1946.
CASIO часовниците се специфично дизајнирани од класични, до спортски за да бидат функционални и идеални за модерниот стил на живот како и за вљубените во авантури.
Часовниците не само што го мерат времето, туку и нудат информации кои го олеснуваат секојдневниот живот.