CA0650-82B

CITIZEN CA0650-82B

ЦЕНА: 23.590 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

CITIZEN

МОДЕЛ

CA0650-82B

КАТЕГОРИЈА

Машки, Луксузни, Модерни

БОЈА

Сребрена

ГАРАНЦИЈА

2 год

ВОДООТПОРНОСТ

5 ATM