EL3043-81X

CITIZEN EL3043-81X

ЦЕНА: 9.490 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

CITIZEN

МОДЕЛ

EL3043-81X

КАТЕГОРИЈА

Женски, Луксузни, Модерни

БОЈА

Златна

ГАРАНЦИЈА

2 год

ВОДООТПОРНОСТ

5 ATM