DK11312-2

Daniel Klein DK11312-2

ЦЕНА: 5.890 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DK11312-2

КАТЕГОРИЈА

Машки, Луксузни, Модерни

БОЈА

Златна, Сина

ГАРАНЦИЈА

2 год

ФУНКЦИИ

Часови минути секунди и датум