DK11410-4

Daniel Klein DK11410-4

ЦЕНА: 5.290 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DK11410-4

КАТЕГОРИЈА

Машки, Луксузни, Модерни

БОЈА

Сребрена, Сина

ГАРАНЦИЈА

2 год

ФУНКЦИИ

Часови минути секунди и датум