DK11777-2

Daniel Klein DK11777-2

ЦЕНА: 3.490 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DK11777-2

КАТЕГОРИЈА

Машки, Луксузни, Модерни

БОЈА

Бела, Сина

ГАРАНЦИЈА

2 год

ВОДООТПОРНОСТ

5 ATM

ФУНКЦИИ

Часови минути секунди и датум