DK11784_DK11785-6

Daniel Klein DK11784 DK11785-6

ЦЕНА: 6.280 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DK11784_DK11785-6

КАТЕГОРИЈА

Машки, Женски, Луксузни, Модерни

БОЈА

Бела, Сребрена, Сина

ГАРАНЦИЈА

2 год

ВОДООТПОРНОСТ

5 ATM

ФУНКЦИИ

Часови минути секунди и датум