DK11787_DK11786-4

Daniel Klein DK11787 DK11786-4

ЦЕНА: 4.980 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DK11787_DK11786-4

КАТЕГОРИЈА

Машки, Женски, Луксузни, Модерни

БОЈА

Кафеава, Сребрена

ГАРАНЦИЈА

2 год

ВОДООТПОРНОСТ

5 ATM

ФУНКЦИИ

Часови минути секунди и датум