DK11916-1

Daniel Klein DK11916-1

ЦЕНА: 7.790 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DK11916-1

КАТЕГОРИЈА

Машки, Женски, Луксузни, Модерни

БОЈА

Сребрена

ГАРАНЦИЈА

2 год

ВОДООТПОРНОСТ

5 ATM

ФУНКЦИИ

Часови минути секунди и датум