DK11922-4

Daniel Klein DK11922-4

ЦЕНА: 3.090 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DK11922-4

КАТЕГОРИЈА

Машки, Луксузни, Модерни

БОЈА

Бела, Сребрена

ГАРАНЦИЈА

2 год

ВОДООТПОРНОСТ

5 ATM

ФУНКЦИИ

Часови минути секунди и датум