Daniel Klein DK12050-2

ЦЕНА: 2.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

    Овој производ можете да го купите во:

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DK12050-2

КАТЕГОРИЈА

Женски, Луксузни, Модерни

БОЈА

Бела, Црна, Златна

ГАРАНЦИЈА

2 год

ВОДООТПОРНОСТ

3 ATM

ФУНКЦИИ

Часови и минути

СТАКЛО

Минерално стакло