Daniel Klein DK12240-5

ЦЕНА: 8.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DK12240-5

КАТЕГОРИЈА

Машки, Женски, Луксузни, Модерни

БОЈА

Сребрена, Црна

ГАРАНЦИЈА

2 год

ВОДООТПОРНОСТ

5 ATM

ФУНКЦИИ

Часови минути секунди и датум