Daniel Klein DK2M3PLUS-1

ЦЕНА: 1.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DK2M3PLUS-1

КАТЕГОРИЈА

Машки, Женски, Луксузни, Модерни

БОЈА

Црна

ГАРАНЦИЈА

2 год

ВОДООТПОРНОСТ

Основна водоотпорност

ФУНКЦИИ

Часови минути секунди и датум