Daniel Klein DK2MP3PLUS-2

ЦЕНА: 1.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DK2MP3PLUS-2

КАТЕГОРИЈА

Машки, Женски, Луксузни, Модерни

БОЈА

Црна, Црвена

ГАРАНЦИЈА

2 год

ВОДООТПОРНОСТ

Основна водоотпорност

ФУНКЦИИ

Часови минути секунди и датум