Daniel Klein DKB.2.2011.03

ЦЕНА: 1.990 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DKB.2.2011.03

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,