Daniel Klein DKB.3.2005.03

ЦЕНА: 2.090 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DKB.3.2005.03

БОЈА

Сребрена, Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,