E139-L610

ELIXA E139-L610

ЦЕНА: 10.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Ново

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

E139-L610

БОЈА

Сребрена