EL124-8417

ELIXA EL124-8417

ЦЕНА: 1.590 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Ново

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL124-8417

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик