ELIXA EL126-2670

ЦЕНА: 3.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL126-2670

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,